Monday, August 30, 2010

QuickBooks: Pre-Paying for Inventory.

An Enterprise client wants to know the best way to record a prepayment for an inventory item:

If you need to prepay for some of your Inventory items, you’ll want
to record the expense without adding the inventory to your list of available products until the products actually arrive. The easiest way to do this is simply to Write a Check or Enter a Credit Card transaction to the Vendor but
expense it to your Accounts Payable account and assign it to the Vendor Name in the Customer/Job field.

This will create a Credit for that Vendor that you’ll be able to apply when the actual bill arrives. When the bill arrives, you’ll enter it for the full amount. Then when paying the bill, you’ll apply the available credit. Your Inventory count will be correct and so will your bank account!

1 comment:

Đẩu Anh said...

Nhiều chị em thắc mắc những cách chăm sóc da cho bà bầu ra sao, vì khi trong thời kỳ mang thai da bắt đầu sạm đi và rạn nứt, những mẹ bầu lo lắng thai nhi bị suy dinh dưỡng nên ăn gì và những thực phẩm nào là cần thiết, bà bầu nên ăn gì vào mùa thu khi mà cái nóng đang nhẹ dịu thì có những thực phẩm nào thích hợp, bà bầu có nên ăn hồng xiêm không vì hồng xiêm có lợi cho sức khỏe nhưng ăn nhiều sẽ bị nóng, bà bầu xông có được không là thắc mắc của nhiều người, vì xông giúp giải cảm nhưng có thể ảnh hưởng đến thai nhi.